snö.

Snö, fika och möte - det har min dag varit full av.

Träffade Marie redan vid 1 för att gå en runda på stan och sen satte vi på Wayne's för en liten fika - kycklingtoast och kaffe är aldrig fel en söndag   =)


Satt och pratade lite om föräldrar och sen bara massa strunt innan vi bestämde oss för att trotsa snön och vandra upp till Åhlens innan vi vandrade bort till möteslokalen. Blidde ingen shopping men en massa ögongodis, hittade en härlig bok som jag skulle vilja ha - massa recept på smoothie och juicer. Saknar att göra sånt, min stavmixer ligger ju kvar hemma hos mig på Långö - ledsamt. Önskar mig egentligen en riktigt blender som kan stå på köksbänken men det är lite länge tills min födelsedag nu.
Blev iallafall tillslut att vi gick bort till lokalen och bara slängde oss i varsin soffan innan de andra kom och störde   ^^ satt och lyssnade på musik och åt godis.




Det har varit en riktigt skön dag, trots att jag aldrig hann träffa M innan jag gick hemifrån. Men nu ska jag gå och fixa lite mat - magen har börjat kurra medan jag suttit och skrivit. Väntar samtal från pappa som är utomlands också så blir att bära med mig mobil vart jag än går nu.

Bye Bye ♥

 


Trackbacks ()

ensam kväll.

Kvällen blev inte så ensam som jag trodde att den skulle bli, fyllde upp den med film och lite nagel- och ansiktsvård. Filmen som gick på tv var "What a girl wants" och utspelar sig mest i London vilket gör att väldigt mycket känslor kom upp till ytan. Det är än sålänge min ultimata drömstad trots att jag bara har varit där en gång i hela mitt liv och det var studieresa (vet inte direkt om man kan kalla den för det) under sista året vilket nu var 4 år sedan.. tiden går fort.


Men det var inte detta som jag hade tänkt att jag skulle skriva om, utan det var Oliver James låtar i filmen. De sätter sig rakt i hjärtat på mig och jag har ju lätt hittat den låten som jag ska ha om jag någonsin gifter mig! (utan att någon får panik nu).
Jag var aldrig varit speciellt tjejig i hur jag tänkte om framtiden när jag var liten eftersom jag hade en väldigt konstig syn att se på bröllop - men drömma har jag nog gjort lite de senaste åren och denna låten lever upp till alla mina krav. Går inte att hålla tårarna tillbaka.    
I'm in love

Bye Bye ♥


Trackbacks ()

blåser iväg.







Om jag inte tänker på hur mitt hår ser ut idag,
så känner jag mig riktigt söt!
(inte varje dag jag kan säga det till mig själv faktiskt.)





Nu har jag haft en jätte bra start på dagen - vaknade tjugo över 7 så började min dag med att städa toan medan M fortfarande sov.  Härlig flickvän va?  ^^
Hade planerat att fortsätta städa resten av lägenheten när jag ändå var igång men något kom emellan - kan inte alls räkna ut vad det skulle vara eller hur? Dator stod i soffan och riktigt hån log åt mig när jag gick och plockade. Den skrek : "Det finns ju så mycket i mig som du kan göra istället för att gå runt där, ingen som märker något ändå!" Enda problemet är att jag fortfarande har min gamla TIME-dator som är 7 år gammal och knappt funkar så finns inte speciellt mycket att göra på den - men ändå så lockade den för mycket så jag kunde inte hålla emot. Eller så kanske det var den tjocka filten som lockade lite mer?  =)
Så det blev ingen mer städning för min del i förmiddags.
Sen så började jag plocka lite med att få iordning bloggen och lära mig hur allt funkar -- vilket kan underlätta -- så nu har jag nog ganska bra koll faktiskt. Lär mig snabbt när jag verkligen vill.

Tycker ni det är fint eller har ni några tips till mig hur jag kan göra det bättre?


Men nu kan inte jag sitta kvar här längre utan måste klä om mig och hinna äta något innan det blir att vandra upp till Waynes för en välkommen hem fika för Putte.

Bye Bye ♥

Trackbacks ()

pälsbeklädda hörlurar.











Jag har länge suktat efter dessa rosa/vita hörlurarna från Skullcandy
med päls för 699 kronor på netonnet.

(vore perfekta när jag sitter framför dator och
springer runt med min söta lilla rosa gubbe i det
där helt meningslösa spelet som M intruducerat mig till..)

Trackbacks ()

30 januari.















Varje människas fingeravtryck är unika.
Det vita ljuset strömmar ner och bryts av
människornas prismor i regnbågens alla färger.
Välj din färg i mönstret och behåll den.
(Charles R. Brown)

Det är märkligt hur olika medlemmarna av en och samma familj kan vara. Kontrasterna är ofta stora; ena barnet kan vara högljutt och muntert, det andra tystlåtet och blygt och ändå tycks inget av dem brås på sina föräldrar.
Familjen är som en köksträdgård. Plantorna påverkas av yttre omständigheter. De som får mest sol utvecklas annorlunda än de som växer skuggigt och fuktigt. Plantor som får trängas med andra utvecklas kanske inte lika mycket som de som växer runt omkring, men de kan få bättre smak.
Även om man har gemensamma rötter, formas man av sina upplevelser och sina vänner till unika individer. Ibland tappar man bort sig själv när man jämför sig med andra, och man kanske inte känner att man hör hemma i familjen. Men det är mångfalden i familjeträdgården som gör tillvaron så rik och spännande!

Kan jag idag visa att jag sätter värde på en medmänniska just därför att hon är unik?

Trackbacks ()

promenad.

Dagens stora samtalsämne har varit snö, konstig va?


Började med en härlig lång promenad tillsammans med Linn, över stan (så jag fick hem och byta skor eftersom min läckte in) och sen ut mot Saltö och Dragsö innan vi vände och gick tillbaka. Avslutade med en vaniljlatte och chokladmuffins på Wayne's innan vi skildes åt. Det var hur skönt som helst att komma in i värmen igen efter att ha gått den långa runda, Linns stegräknare sa att det var över 10000 steg - helt okej    =)

(matchade mina flätor med ny "bollmössa" och röd jacka idag.)

Eftet det så blev det en snabbhandling tillsamman med pappa nu innan han sticker utomlands imorgon. Han + sambo och farbror + fru åker, vilket betyder att jag och min kusin är barnvakter åt min farmor nu i en vecka.. riktigt kul - eller något. Får hoppas på att skolan inte blir så krävande nästa vecka utan att jag hinner andas mellan varven iallafall.

Men nu har jag klagat klart (jag som egentligen inte har något att klaga över), utan nu ska jag ta med mig M och krypa ner i sängen för imorgon kommer bli en lång och krävande dag känner jag på mig.

Bye Bye ♥

Trackbacks ()

ny blogg.

Jisses vad mitt huvud dunkar.

Jag har suttit i över 2 timmar och försökt få till layouten på denna bloggen, stilmallarna var extremt annorlunda mot metrobloggen.se som jag var på innan. Men jag är nöjd såhär långt och mer orkar jag inte göra ikväll för nu ska jag sätta mig och mysa i soffan med M och titta på Criminal Minds    =)
Får väl se om jag bestämmer mig för att byta helt och hållet till denna eller om jag har denna lite vid sidan om tills jag är helt nöjd, tycker det är lättare att komma ihåg denna adressen men sen är jag van vid att ha den andra.. Men ska iallafall knepa och knåpa lite mer på det imorgon så det blir precis som jag vill. 

Bye Bye ♥

Trackbacks ()

första inlägget.

Ja nu kommer det absolut första inlägget på denna sidan :)

Trackbacks ()



Till startsidan igen?


Maria Persson. 23 år.
Bor i Karlskrona, Blekinge.
Plugga Psykiatri på BCY.
Förlovad med världens mest underbara Micke.

Jag skriver av mig om allt det som ligger mig varmast om hjärtat. Har en stor passion för make up & mode - framför allt skor & väskor. Älskar vardagslyx!

Som maskrosbarn lever jag mitt liv till det yttersta för att inte missa någonting och mitt motto är att ta en dag i taget och inte låta rädslan styra livet! Drömmar är till för att uppfyllas!

bloglovin